De filmagenda van de Speeldoos – week 13

Vanuit Theater de Speeldoos vertelt Jacques ons over films er komende week in  draaien in de grote zaal. Deze week Jackie (16+) en Walking Distance (12+).

      20170324_filmbaarn

Jackie (16+)
De film vertelt het verhaal van de moord op John F. Kennedy en de vier dagen van nationale rouw door de ogen van zijn charismatische First Lady, Jacqueline – Jackie – Kennedy. Oscarnominatie voor de indringende titelrol van Natalie Portman. Indrukwekkend.

Walking Distance (12+)
FEELGOOD FILM OVER DE KRACHT VAN VRIENDSCHAP
Een Mexicaans feelgood-sprookje over Fede, een man die 200 kilo weegt en als gevolg daarvan niet vaak zijn huis verlaat. Fede vindt op een dag een niet ontwikkeld fotorolletje en besluit het naar een fotowinkel te brengen. Dit verandert zijn leven.