RTV Baarn wenst deelnemers Alpe d’HuZes 1 juni 2017 veel succes!

Brigitte Verkuijl, (vooraan links op de foto) maakt deel uit van Team Handhaving. Hun team bestaat uit 19 personen. Zij zorgen voor de Veiligheid op de Alp tijdens de koers op donderdag 1 juni. Maar ook op woensdag 31 mei tijdens de Alpe d’HuZus.
Ook parkeerbeheer in en rond het dorp aan de voet van de berg behoort tot onze taak. Tevens nemen zij de 22 Peugeots, gesponsord door Nefkens, voor personenvervoer op de berg mee naar de Alp. 
Hun uitvalsbasis is Camping Piscine aan de voet van de berg. Vandaar uit zullen zij op donderdag zes bochten / plaatsen beveiligen op de berg. Zij doen dit met behulp van de ca. 90 Motards die de hele dag naar boven en beneden rijden.
Brigitte kent ken veel personen uit Baarn die mee gaan fietsen dan wel lopen maar niet allemaal. Mocht je haar tegenkomen, maak dat dan even kenbaar, dan maakt ze als het kan een foto! RTV Baarn gaat bij terugkomst van de fietsers en lopers een item maken over hoe het was op de Alp.