Op vrijdagavond 23 juni organiseert de Raad van Kerken in Baarn voor de tweede maal een kerkennacht.

Heidi Den Hartog in gesprek met Jean Marie Stokkermans.

Op vrijdagavond 23 juni organiseert de Raad van Kerken in Baarn voor de tweede maal een kerkennacht. Aangesloten wordt bij het landelijk thema ‘Meer dan een dak’. Het bijzondere dit jaar is dat in de cafés rond de Brink muziek en poëzie is.In de Pauluskerk, de Nicolaaskerk en het Witte Kerkje zijn er programma’s. In de tussenliggende tijd kunnen bezoekers in de Kerkbrink, Spijslokaal Demmers en Brassen op de Brink genieten van een drankje. Er zijn onder meer abdijbieren, er liggen gedichten op tafel en er is livemuziek met cello, klavecimbel, viool, gitaar en accordeon. De opening van de kerkennacht is om 19.00 uur bij de muziektent op de Brink. Daar worden de programma’s met de tijden uitgedeeld.

      Jean Marie Stokkermans