Dierenambulance Eemland heeft nieuwe bus nodig

      20170616_dierenambulance_eemland

De vrijwilligers van Dierenambulance Eemland staan met hun gele bus en oranje zwaailampen dag en nacht paraat. Belangeloos en met vol enthousiasme zijn de twintig medewerkers van de stichting 24 uur per dag bereikbaar om dieren in nood te helpen.

Maar helaas moeten de medewerkers zelf ook steeds vaker hulp inroepen aan hulpverleners met andere gele auto’s en oranje zwaailampen: de ANWB wegenwacht. De bus van de dierenambulance is nodig aan vervanging toe.

Voor een nieuwe bus is 30 duizend euro nodig. Om dat bedag bij elkaar te krijgen is een crowdfundingsactie gestart.

Barbara van ’t Hoen en Paola Berlage waren bij ons te gast om e.e.a. toe te lichten.

DONEREN en voor meer informatie:

Alvast heel erg bedankt namens Stichting DierenZorg Eemland.

Volgende week volgt een item op RTV Baarn TV.