Nieuwe Dierenambulance in Eemland

      Dierenambulance - Marc Ivo AP

Afgelopen juni startten de vrijwilligers van Dierenambulance Eemland een crowdfundingsactie om een nieuwe dierenambulance te kunnen bekostigen. Deze was hard nodig, omdat choken niet echt meer echt van deze tijd is, maar vooral omdat de bus vaker dan niet letterlijk en/of figuurlijk op zijn laatste 2 cylinders reed [http://rtvbaarn.nl/?p=1825].

Vanavond was Barbara van ’t Hoen wederom te gast in ons programma met een primeur. Het gestelde bedrag van 30 duizend euro om een nieuwe bus te kunnen aanschaffen is gehaald, en deze is inmiddels zelfs al besteld. Voor de inrichting van de bus is nog wel geld nodig. Donaties zijn daarom altijd nog welkom [https://eemland.dierenbescherming.nl/wordtdonateur].

Ook vertelde Barbara over de aanstaande Open Asieldag van Stichting Dierenzorg Eemland. Deze vindt plaats op 1 oktober tussen 12- en 16 uur aan de Eemweg 2d in Soest. Leuke feitje: het dierentehuis is dan 25 jaar gevestigd op deze locatie, en daarnaast bestaat de vogelopvang 20 jaar.