Het Baarns Verkiezingsdebat

Stuur uw vraag in voor de politici! 

[BAARN] Tijdens het verkiezingsdebat op donderdag 15 maart in Theater de Speeldoos, is er ook ruimte voor Baarnaars om hun prangende vragen te stellen aan de heren en dames lijsttrekkers van de politieke partijen die meedoen aan de komende gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 21 maart. De Baarnse politici zullen met elkaar in debat gaan over een aantal door de redactie van de Baarnsche Courant geformuleerde stellingen. Daarnaast willen we Baarnaars de gelegenheid geven een vraag te stellen. Wie dat wil, kan zijn of haar vraag mailen naar redactie@baarnschecourant.nl. Doe dat uiterlijk woensdag 7 maart. Onder de inzenders worden een aantal vragenstellers geselecteerd die hun vraag donderdag 15 maart mogen stellen. Het verkiezingsdebat, waaraan alle negen lijsttrekkers zullen meedoen, wordt georganiseerd door de Baarnsche Courant en RTV Baarn met medewerking van de gemeente Baarn en Theater de Speeldoos. Het debat zal ook live worden uitgezonden op RTV Baarn.