De wereld van Puck genomineerd voor een Emmy

      DeWereldVanPuck

Een gehandicapt meisje wordt geboren in een gezin. Hoe gaan haar ouders om met haar geestelijke en lichamelijke handicap en met de nieuwe situatie. Hoe gaan haar broers om met hun zusje. Maar ook hoe gaat iedereen in het gezin er mee om als ze na 17 jaar het huis uit gaat. Een baby van anderhalf doe je toch ook de deur niet uit. Haar vader filmt ruim 20 jaar de gezinssituatie van voor haar geboorte tot heden. Omdat Puck niet kan praten interviewt hij zijn vrouw en zijn zoons. Vervolgens interviewt zijn vrouw hem weer. Hierdoor ontstaat een zeer intieme film.

Wij spraken de maker van deze documentaire Gert-Jan de Vries. De documentaire is genomineerd voor een Emmy Award. Ze staan op het punt om naar de Award uitreiking in New York te vliegen, maar de vlucht is vanwege hevige sneeuwval in Amerika geannuleerd.