De Wereld van Puck: Fysiotherapie

RTV Baarn zendt van woensdag 12 december tot en met zaterdag 15 december de eerste korte film over het leven en de wereld van Puck uit.

De documentaire “De wereld van Puck” is 3 juli 2017 uitgezonden op NPO2. Deze film duurde nog geen uur en is speciaal gemaakt voor Tv-publiek. Aangezien er nog zoveel materiaal is, komen er nu vijf korte films. Verhalen speciaal voor de zorg en natuurlijk voor iedereen die het wil zien. In deze extra films wordt ingegaan op onderwerpen als bijvoorbeeld  fysio, thuiszorg en logeren. Dit is de eerste van de vijf korte films en gaat over fysiotherapie.

Maar om deze films te maken, is geld nodig. Daarom is nu een crowdfunding actie gestart.

Wilt u meer weten, kijk dan op de website van “De Wereld van Puck”

http://www.dewereldvanpuck.nl/