Nogmaals uitleg nieuwe programmering TV

 

Sinds januari werkt RTV Baarn met een nieuwe programmering op TV.

Dagelijks is er het actualiteitenblok, met korte actuele items, om 9:00 uur, 11:00 uur, 18:00 en 20:00 uur. In dat uur wordt het blok korte programma’s 4 keer herhaald.

Verder zijn buiten deze uren om, de dagen ingedeeld naar thema. Maandag is dat Sport, dinsdag Cultuur, woensdag Politiek en Maatschappij, donderdag Natuur en Milieu, vrijdag Jeugd en in het weekend vorstelijk Baarn. Op deze dagen kunt u buiten de uren van Baarn Actueel kijken naar nieuwe-  maar ook oudere items in dat thema. Deze serie programma’s starten gewoon weer ieder uur, zoals u gewend was.

In de Baarnse courant staan wekelijks steeds de items genoemd die nieuw zijn op de thema dagen. Daar begint het thema uur ook steeds mee. Daarna kunt u zich de rest van het uur laten verrassen door diverse andere items in dat thema.