Sportdagen in meivakantie – Irene de Jong

      Irene de Jong - Sportdagen in meivakantie

Sportcoördinator Irene de Jong (Kinderopvang Baarn/Gemeente Baarn) organiseert in de meivakantie weer twee spectaculaire sportdagen voor alle kinderen van 6 t/m 12 jaar. Dinsdag 23 april heeft Irene voor het derde opeenvolgende jaar drie trainers van het Ajax Consultancy Team naar Baarn kunnen halen: zij gaan gezamenlijk een onvergetelijke voetbalochtend verzorgen. Donderdagochtend 25 april volgt dan nog een tweede topevenement want dan komen profspelers Percy Isenia en Kevin Heijstek voor de zesde keer naar Baarn om samen met Irene een leerzame en indrukwekkende Honkbalclinic te geven.

De inschrijving staat voor de voetbal- en honkbalochtend open voor alle kinderen in Baarn van 6- 12 jaar. Aanmelden kan dan via de website www.activity4kids.nl/sports4kids/baarn onder het tabblad “Sportdagen Meivakantie 2019”. Vervolgens klik je eerst op “BSO sportactiviteiten” en daarna op “Voetbalclinic en/of “Honkbalclinic”. Hier vind je alle benodigde informatie. Mocht je eerst nog meer inlichtingen willen dan kun je contact opnemen met Irene de Jong via email: irene.de.jong@kpnplanet.nl of via 06-49900591.