14 januari: Geen nieuwjaarsreceptie, wél speciale nieuwjaarsuitzending

De traditionele nieuwjaarsreceptie van de gemeente gaat dit jaar helaas niet door in verband met de coronamaatregelen. In plaats hiervan wil het college van B&W terugblikken op het afgelopen jaar en vooruitkijken naar 2021, tijdens een speciale live-uitzending die gepresenteerd zal worden door Kevin van den Berg. Deze vindt plaats op donderdag 14 januari vanaf 17.00 uur. De uitzending is te volgen via de gemeentelijke website, www.baarn.nl/nieuwjaar, maar uiteraard ook via RTV Baarn TV.

Behalve dat er wordt teruggeblikt op het oude jaar en vooruitgekeken naar het nieuwe, worden tijdens de uitzending ook de winnaars van de Baarnse Vrijwilligersprijs 2021 en de Baarnse Cultuurprijs 2021 bekendgemaakt. Met deze prijzen spreekt de gemeente Baarn haar waardering uit voor organisaties of personen die een bijzondere bijdrage aan de Baarnse samenleving geven. Voor zowel de Cultuurprijs als de Vrijwilligersprijs heeft een jury kandidaten genomineerd. Inwoners van Baarn bepaalden de weken voor de jaarwisseling de winnaar door te stemmen op de kandidaat van hun voorkeur.

Zet 14 januari, 17.00 uur alvast in uw agenda.