Gemeenteraad januari.

Hanneke Struijk – Cramer – D66 –
Hanneke heeft de woningbouw in haar portefeuille. D66 is blij met woningbouw op het Boemerangterrein. De Drakenburgergracht Zorg 2020 is een prima plan. En de partij is voor een multifunctionele inzet van het IJsbaanterrein. Deze maand stelt D66 mondelinge vragen over de inzameling van het karton. De papiercontainers puilen uit en de vraag is wat hieraan te doen is?

Suzanne Oortman Gerlings – VVD –
Het BaarnHuis heeft de voorkeur voor het oude GOS – Gas Ontvangst Station. De Boemerangplannen passen goed als verlengstuk van de Heuveloordwoningbouw. De raad moet een verklaring van geen bezwaar afgeven voor de plannen met de hondenuitlaat op Pijnenburg. Isbaanverruiming een goede zaak als het maar geen vervanging voor centrumactiviteiten wordt.

Kees Veerling in gesprek met Hanneke Struijk – Cramer.
Kees Veerling in gesprek met Suzanne Oortman Gerlings