Baarn in 1929 in kleur

Deze week kwam op YouTube deze prachtige ingekleurde bewerking van historische beelden van Baarn en omgeving uit 1929 naar boven. Binnen een paar dagen stond het aantal views al ver boven de tienduizend. Omdat misschien niet alle bewoners van Baarn hun weg makkelijk kunnen vinden op YouTube, hebben we in overleg met maker “Rick” besloten het filmpje ook te laten zien op RTV Baarn TV.

Een van onze medewerkers, Louk van Dijk, heeft het filmpje voorzien van een prachtig geluidsspoor. Deze met audio verrijkte versie zal uitsluitend te zien zijn op RTV Baarn TV, van zaterdag 23 januari tot en met vrijdag 29 januari aan het begin van iedere uitzending op de hele uren, met uitzondering van de special-uren om 11:00, 15:00 , 17:00 en 21:00 uur.

Voor originele versie van deze bewerking, zonder audio, verwijzen wij u in de link hierboven naar het YouTube kanaal van de maker: https://www.youtube.com/user/Rick88888888

Mocht u na het zien van dit filmpje aanvullingen hebben en informatie willen delen over waar iets was, of wie er te zien is, dan bent u van harte uitgenodigd ons dat laten weten in een mail aan de redactie (redactie@rtvbaarn.nl). Wij communiceren dat dan weer met Rick.

Wij wensen u veel kijkplezier!