De MEI raadsvergaderingen.

Tino Schouten – VoorBaarn – geeft een toelichting op het standpunt van de partij ten aanzien van
Tolweg 2, 4 en 6. Ook het rapport van de Rekenkamer wordt besproken. DE RMN, het functioneren en het nog niet beschikbare rapport worden besproken. Uiteraard wordt hierop teruggekomen in de debatraad.

Ronald Zanoli – Contactgroep Baarnse bedrijven – geeft aan waarom de bedrijven tegen woningbouw zijn.
Uitstel van de beslissing tot minimaal september als een onderzoek over het aantal vierkante meters voor bedrijven beschikbaar komt, is een goede zaak. Ook willen de Baarnse ondernemers meedenken en kijken naar woningbouw in de kern van Baarn.

Rik van Hardeveld – CDA – geeft de “verdeelde visie” van het CDA in het dilemma van Tolweg 2, 4 en 6. Ook hier een duidelijke mening over het rapport van de Rekenkamer. De RMN komt ook uitgebreid aan de orde. Uitstappen is geen optie.

Kees Veerling in gesprek met Tino schouten.
Kees Veerling in gesprek met Ronald Zanoli
Kees Veerling in gesprek met Rik van Hardeveld.