Klimaatburgemeester Baarn | Ad Heessels

Als kind schakelde hij thuis de verlichting uit. Dit tot ongenoegen van zijn vader die de gloeilampplafondverwarming weer inschakelde. Het zegt misschien iets over Ad Heessels. Hij was op jonge leeftijd al bezig met het besparen van energie. Nu is hij de klimaatburgemeester van Baarn.

Hoe staan we ervoor en wat kunnen we doen? Zonnepanelen, windmolens en isoleren zijn evident, maar in welke volgorde? Of maakt het niet uit?

Wij leerden vanavond in ieder geval dat ook wij – van de Marc, Ivo en Technicus Ap Show – kunnen bijdragen aan efficiëntie door rekening te houden met de manier waarop we items publiceren op deze website. Als een item wordt gepubliceerd zonder onnodige foto- of video-content, dan scheelt dit al in energieverbruik.

Om dit item zo efficiënt mogelijk te houden hebben we de uitgelichte foto niet bewerkt en de bitrate van het audiofragment tegen de ondergrens aangezet.