Geef je nu op!

Meld je nu aan voor Gluren bij de Buren Baarn! Inschrijven met huiskamer of als artiest kan nog tot half december!

Het grootste huiskamerfestival van Nederland is 11 maart 2018 op visite in Baarn.
Gluren bij de Buren is een concept waarbij de bank de tribune is en het vloerkleed het podium. Bewoners gaan bij elkaar op bezoek en onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen ze elkaar ontmoeten, maar vooral genieten van lokale podiumkunstenaars. “Inmiddels hebben we al aardig wat aanmeldingen mogen ontvangen van enthousiaste Baarnaars, dit mede dankzij de samenwerking met Theater de Speeldoos. Van mooie huizen in de wijk Wilhelminapark tot gezellige woningen in de Nieuwe-Oosterhei. Ook lokale artiesten van singer-songwriters tot theatergroepen staan te springen om hun opwachting te maken.” Aldus Lieke Bronkhorst, coördinator achter het festival.

Gluren bij de Buren Baarn is echter nog hard op zoek naar meer aanmeldingen. Zowel huiskamers als artiesten kunnen zich nog aanmelden. Lieke: “Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Het lijkt me echt gaaf als er minstens 20 woonkamers en acts mee doen tijdens deze eerste editie!”

Dus: Wil jij ook een lokale ster in je woonkamer? Of schitter je liever zelf? Meld je dan snel aan via www.glurenbijdeburen.nl/.