Interviews met drie wethouders na afloop van de raadsvergadering van 27 november.

Kees Veerling heeft na afloop van de Besluitraad van november een interview met wethouder Jansma over de verplaatsing van het GOS – Gas Ontvangst Station – aan de Drakenburgerweg. Het zal nog geruime tijd duren voordat dit helemaal is afgerond.

Wethouder Stroo vertelt ons wat het RES – regionale energie strategie -inhoudt en wat onze gemeenteraad hiermee moet. Ook spreek ik hem over de dienstverlening van de vernieuwde afdeling burgerzaken. Er moet vooraf een afspraak gemaakt worden. Hiermee is de gemeenteraad het niet eens.

Ook wethouder van Roshum komt aan de microfoon en hij vertel ons over het plan “Eén tegen eenzaamheid”. Komt het veel voor? … en wat kan de gemeente hierin betekenen? Een meerjarenplan met praktische uitwerkingen moet uitkomst bieden.

Wethouder Jansma over het GOS.
Wethouder van Roshum over “Eén tegen eenzaamheid”.
Wethouder Stroo over de RES en de dienstverlening