#dansjevoordevrijheid

Edwin Kouwenberg en Robert Smeekes

Bevrijdingsfeesten staan altijd in het teken van muziek en dans. Dansen maakt je vrolijk en kun je je uiten. Het project #dansjevoordevrijheid combineert die uiting met een boodschap waarin wordt aangegeven waarom vrijheid zo belangrijk is. Ze gaan 12 tot 15 bekende Baarnaars of mensen die belangrijk zijn voor Baarn filmen waarin zij aangeven wat zij verstaan onder vrijheid en natuurlijk hun dansje doen voor de vrijheid. 
Edwin Kouwenberg en Robert Smeekes vertellen bij onze radiomicrofoon over dit unieke project. Iedereen wordt uitgenodigd om zelf ook een filmpje te maken en te posten op zijn/haar sociale media. Gebruik hiervoor het liedje dat Robert Smeekes hiervoor heeft gemaakt. Je kunt het hieronder luisteren en downloaden.

#dansjevoordevrijheid