Nedertop voorlopig niet te horen

In deze crisissituatie staat de veiligheid van iedereen uiteraard voorop.
Zoals het er nu naar uitziet, zal tot 4 april geen uitzending van NederTop te horen zijn op de zender en zal de programmaleider voor een alternatieve programmering kiezen voor het tijdstip van NederTop.

Hoe het er na deze datum gaat uitzien, is nog zeer onzeker zoals jullie zullen begrijpen. De situatie kan verbeteren maar het kan zomaar dat deze anders zal worden. Ondanks de door het kabinet genomen maatregelen, ben ik na 6 april ook afhankelijk van vervoer naar de studio en dit zal ook op een veilige manier moeten plaatsvinden. Tevens weten we nu nog niet hoe alles er na 6 april uit komt te zien.

Ik volg de situatie de komende tijd op de voet en mocht er een update zijn dan zal deze met jullie worden gecommuniceerd.

Hopende op een spoedige verbetering van de situatie en dat ik jullie spoedig weer kan voorzien van nieuwe live uitzendingen van NederTop!”
Wordt spoedig vervolgd!
Blijf veilig allen en tot snel!

Groeten
David Dunnewijk
Programmamaker NederTop