Cultureel Festival Baarn komt naar je toe

Dit jaar draait Cultureel Festival Baarn de rollen om: het publiek komt niet naar het festival toe, maar  het festival komt naar jou toe. Vanwege de geldende corona maatregelen is een grootschalig festival in het centrum geen optie, maar het bestuur en de vrijwilligers van Stichting Cultureel Festival Baarn laten zich niet zomaar uit het veld slaan. Daarom is er dit jaar een unieke editie van het festival, namelijk “Cultureel Festival Baarn | bij jou in de straat”. Het idee is simpel: net als andere jaren kunnen Baarnse artiesten zich aanmelden als ze het leuk vinden om een optreden te geven. Wat nieuw is, is dat er geen podiums zijn, want jouw straat is het podium. Elke Baarnaar die het leuk vindt om op zaterdag 5 september te genieten van een optreden van circa een half uur kan zijn of haar straat opgeven.

Wij spraken met organisator Samara van der Burgh.