Het “Paleis Soestdijk” dossier.

Wethouder Jansma over het voorontwerp bestemmingsplan Landgoed Paleis Soestdijk.

De wethouder vindt het een mooie uitdaging om als verantwoordelijk wethouder dit ingewikkelde proces tot een goed einde te brengen. Qua verkeer moet er nog een slag gemaakt worden. Er volgen ongetwijfeld nog zienswijzen die door B&W weer van commentaar voorzien worden. Een volgende stap is over een jaar te verwachten.

Rik van Hardeveld – CDA – wil garanties.

Rik gaf aan dat het participatieproces geresulteerd heeft in aanbevelingen die goed invoelbaar zijn. De raad zal in charge moeten blijven wat het aantal evenementen betreft. Garanties zijn van groot belang:
– dit betreft de evenementen,
– het snel beginnen met de restauratie en
– het goed geregeld zijn op langere termijn.

Kees Veerling in gesprek met wethouder Jansma.
Kees Veerling in gesprek met Rik van Hardeveld – CDA –