Delise zingt live in de studio

Delise (woonachtig in Baarn) is terug met een nieuwe single. Nu de trein vertrokken is… is released op onder andere Spotify. De single, gemasterd in de Wisseloord studio’s in Hilversum, schreef ze samen met producer Henk Pool en taalkunstenaar Rikkert Zuiderveld.

“Zonder al te veel over de inhoud te verklappen: Nu de trein vertrokken is… gaat over afscheid nemen,” vertelt Delise. “Iedereen kent wel een persoon of situatie in zijn leven waar hij of zij afscheid van heeft genomen; op welke manier dan ook. En het gevoel dat daarbij naar boven komt: dat je je gewoonweg niet kunt vóórstellen dat je diegene nooit meer zal zien.”

In onze radiostudio speelde ze 4 nummers live, de beelden hiervan zijn binnenkort te zien op ons tv kanaal, en natuurlijk spraken wij ook met haar. Luister het audiofragment voor het gesprek en haar nieuwe single.