Dagelijks bij RTV Baarn: De Staff van sinterklaas!

Dit jaar volgen wij een spannend mysterie in het kasteel van Sinterklaas in Nederland. Vergezeld door nieuwe karakters als kapiteins Babor & Estribor en jonkvrouw Bea Willemsbos probeert De Staff het feest van Sinterklaas door te laten gaan als nooit tevoren. Dagelijks om 17:00 uur! Om 11:00 uur de volgende dag wordt de aflevering herhaald. Aanstaande zaterdag is de laatste aflevering om 17:00 uur

RTV Baarn mag deze serie van Productiehuis BOE Media Group de komende weken uitzenden. Kijk voor meer informatie en online afleveringen op https://www.destaffvansinterklaas.nl/

BOE Media Group kiest ervoor om het Sinterklaasverhaal én het uiterlijk van de Pieten dit jaar een volledige opfrisbeurt te geven. Buiten het Sinterklaasseizoen in november en december verblijven Sinterklaas en zijn Pieten in Spanje, waar zij alle tijd hebben om volop van de Spaanse zon te genieten. De Pieten hebben dan ook een heerlijke oranje zonnige kleur..