Tekst TV

TV Baarn (TV) werkt met een uurprogrammering. Ieder uur start op het hele uur de uitzending opnieuw. Op zaterdag is de wisseling. Elk uur begint met Baarn Actueel met korte items over actuele zaken uit Baarn en omgeving.

Aansluitend diverse reportages. Elke week maken wij nieuwe repo’s te zien aan het begin van het uur. Aansluitend oudere bijdragen. En elk uur wordt afgesloten met enkele minuten tekst tv.

Gratis aankondigingen en mededelingen
Verenigingen en instellingen kunnen aankondigingen en mededelingen gratis plaatsen in TekstTV. Voorwaarde is dat de aanlevering per e-mail gebeurt in het juiste formaat en volgens de handleiding. De handleiding en een voorbeelddia zijn hier als zip-bestand te downloaden. Dia’s kunt u mailen naar teksttv@rtvbaarn.nl/

Commercieel
Aankondigingen van commerciële activiteiten en commercials kunnen tegen betaling geplaatst worden in een speciaal reclameblok binnen de programmering. Mail voor meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een commercial naar adverteren@rtvbaarn.nl

RTV Baarn is verantwoordelijk voor de inhoud van de uitzendingen en valt als publieke omroep onder de mediawet. Daarom vindt voor plaatsing altijd toetsing plaats op kwaliteit, inhoud en goede smaak.